Naše usluge

Bavimo se izradom namještaja od drva, interijera, drvenih dijelova za nautiku te restauracijom i izgradnjom drvenih plovila.

Dugogodišnje iskustvo i stručnost te preciznost u detalju naši su aduti koji su nam jednako važni kao i vama

Drvena brodogradnja

Od kalafatiranja broda, zamjena oplate do generalnog remonta. Znanje stečeno godinama, a i ljubav prema drvenoj brodogradnji.

Nautika

Izrada svih drvenih dijelova interijera i eksterijera broda, Palube od tikovine, stolovi, pasarele, pašamani, gazišta i drvene barke…

Drvene barke
Od kalafatiranja broda, zamjena oplate do generalnog remonta. Znanje stečeno godinama, a i ljubav prema drvenoj brodogradnji. Taj čar što ni jedna plastična barka
nema…
i ako je to zaista mukotrpan proces, vratiti starom brodu novi sjaj, dat mu ponovno života, za vas entuzijaste i ljubitelje, prihvatit ću se posla.

Ugostiteljstvo

Od šanka do stolice, stolovi i klupe, izlozi i stalci, dekorativne elementi i ostali accessoire.

U današnje vrijeme konkurencija je ogromna pa je zato  postalo potrebno paziti na svaki detalj, ali to znate i sami… Prvi dojam daje vaš jelovnik ispred objekta, izložbene kutije uklopljene u vaš ulaz, vodootporne, led rasvjeta i kaljeno staklo, sve pod ključem. Dalje, do unikatnih barskih stolica, šank i retropult koji ostavljaju dojam i radne površine prilagođene prema vašim potrebama. I sve ostalo što možete zamisliti.

Kuće i Vile

Namještaj, ulazna i sobna vrata, stepeništa, stolovi i stolice, škure i grilje, vrtni namještaj i dekorativni elementi – sve od punog drva.

Izrađujemo obloge za gazišta i samostojeće stepenice, te ograde svih vrsta i oblika. Sobna vrata, bez kartona i iverice, od klasičnog do modernog izgleda, izdržljiva a bez škripanja i lupanja. Trebate kuhinjski stol kakvog u centrima ne možete naći? Ili kutnu klupu uz novu kuhinju? Šank koji se uklapa u police za knjige ili stalak za vino?
Renovirate lii staru kuću? Istarske škure, grilje, nape i ostalo.

Kontakt

Kako do nas!

Korisne stranice